Beállítások szakaszhoz való Felhasználói jogosultság beállítása

Ehhez a szakaszhoz való hozzáférés célja - a YCLIENTS  megőrzése az esetleges módosításoktól, melyek előzőlegesen nem lettek egyeztetve a vezetőséggel, illetve amelyek negatív hatással lehetnek a vállalkozás imidzsére és tervezett üzleti folyamataira. Az adott jogosultsággal azon felhasználók kell rendelkezzenek, akik a vállalkozás vezetéséért felelnek (ügyvezető, tulajdonos). 

A recepciósnak például csupán a szakemberek munkaidő-beosztásának szerkesztéséhez kell rendelkeznie hozzáféréssel. 

be_llit_sokjog.png

Fontos

Ebben a szakaszban jogosultságot adhatsz vonhatsz meg a felhasználó szerkesztéséhez. Ez a jogosultság lehetővé teszi, hogy a felhasználó saját belátása szerint szerkesszen más felhasználókat a vezetés beleegyezése nélkül. Az ilyen szituációk elkerülésének érdekében ilyen hozzáférési jogosultsággal, csak a felhasználók zárt köre rendelkezhet. 

Van még kérdése? Kérelem beküldése

Megjegyzések