Bejegyzési ablakhoz való Felhasználói jogosultság beállítása

A Bejegyzési ablak lehetővé teszi a naptárban lévő bejegyzések létrehozását, szerkesztését és törlését, a termékek és szolgáltatások értesítését a bejegyzésen belül. A Bejegyzési ablakban megtekintheted bejegyzési adataidat, előzményeit és statisztikáit.

A hozzáférési jogosultság konfigurálása magába foglalja azok hozzárendelését/eltávolítását a bejegyzések létrehozására, módosítására és törlésére, a termékek és szolgáltatások értesítésére, a vendégadatok megtekintésére és a látogatások és kapcsolatok előzményekre. 

Ha hálózati üzletegységed (vagy több hálózatod) van, konfigurálhatod a felhasználói hozzáférést, hogy megtekinthesd a vendégadatokat a hálózaton belül.

bejegyz_si_ablak.png

Például a recepciós bejegyzéseket hozhat létre, de nem tudja megváltoztatni és törölni azokat, értékesíthet és fizetési operációkat végezhet, de nem látja az árutranzakciók és a fizetési adatok előzményeit az elmúlt napok bontásában.

Az információszivárgás elkerülése érdekében megakadályozhatod a vendégadatokhoz (1) és az vendégadatokhoz tartozó legördülő listákhoz való hozzáférést (2).

12bejegyz_s.png

Van még kérdése? Kérelem beküldése

Megjegyzések