Szakemberek beállításainak szerkesztése

Az alap- és kiegészítő információk szerkesztése után adj hozzá további adatokat.

Szerkesztés

Lépj a Beállítások-Szakemberek menüpontra. Válassz ki egy szakembert, kattints a nevére, vagy az Egyéb beállítások gombra. A Beállítások szakaszban szerkeszd az adatokat. A végén mindenképp kattints a Mentés gombra. 

Hozzákapcsolt felhasználó

Add meg a felhasználói adatokat felhasználó hozzárendeléséhez a szakemberhez. Ehhez a a Hozzákapcsolt Felhasználó szakaszban kattints a Megváltoztatás gombra, válaszd ki a Már létező felhasználót  vagy adj hozzá Újat (Új felhasználó - olyan felhasználó, akinek még soha nem volt YCLIENTS fiókja, soha nem foglalt időpontot online, létező felhasználó - olyan felhasználó, aki korábban már rendelkezett YCLIENTS fiókkal). Ahhoz, hogy megszüntesd a felhasználó hozzárendelését a szakemberhez kattints a Hozzákapcsolás visszavonása gombra. 

beeallitasook.png

1. Kiválasztás már létező felhasználók közül: válaszd ki a felhasználót a listából és kattints a Mentés gombra. 

2. Új felhasználó létrehozása: add meg az új felhasználó telefonszámát és kattints a Mentés gombra. 

hozzakapcsol_s.png

Bejelentkezés

1. Ha letiltod az Online bejelentkezést, senki se tud majd online időpontot foglalni ennél a szakembernél vagy megtekinteni az oldalát, a munkaidő-beosztása a recepciós és rendszergazda számára lesz csak elérhető a telefonos bejelentkezéshez.

Ha engedélyezed az Online-fizetést a felhasználóknak lehetőségük lesz választaniuk az online fizetés mellett. Ha az online fizetést kötelezővé teszed, a felhasználók nem tudnak bejelentkezni mindaddig, amíg nem fizették ki a szolgáltatást. (Jelenleg Magyarországon még nem elérhető ez a lehetőség)

2. A Szakember választás kihagyása opció megjelenik az online bejelentkezési modulban. Engedélyezd / tiltsd le az online bejelentkezést a felhasználó számára, ha a vendég nem választotta ki a Szakembert a lehetőségi közül.

3. Add meg az Online-bejelentkezési intervallumot és az Időközök online bejelentkezésnél. Segítségükkel konfigurálható a felhasználó a szabad bejelentkezési időpontja az online bejelentkezési modulban. 

4. Add meg Az időpontok keresésének kezdeti- és végső dátumát a modulban. Az online bejelentkezési modulban, csak ebben az intervallumba tartozó időpontok lesznek elérhetőek.

5. Készíts Kiegészítő jelöléseket a naptárban, ez lehetővé teszi, hogy vizuálisan oszthasd a napot időközökre.

6. Az Értékelés elérhető vagy letiltható az online bejelentkezési modulban. Ha az túl alacsony vagy épp ellenkezőleg nagyon magas, vendégek nem célozzák ugyanazt az alkalmazottat. Ha rá kattintasz a jelölőnégyzetre, az értékelés nem jelenik meg a szakember mellett.

7. Ha bejelölöd, a szakember nem jelenik meg a bejelentkezési naptárban.

_b7a347d5a4bad06a28b5f6488b391298__egy_ni__1_.png

Statisztika

1. Ha kijelölöd a jelölőnégyzetet, a szakember foglaltsági aránya befolyásolja az Elemzés szakaszban a teljes kihasználtság százalékát.

Integráció

2. Kapcsold be a Google Szinkronizációt (bekapcsolásáról itt olvashatsz bővebben). 

3. Ha eltávolítod a jelölőnégyzetet, a vendégek elérhetőségei nem kerülnek szinkronizálásra a Google naptárral, csak a nevek kerülnek megjelenítésére. 

4. Add meg az Azonosítót amellyel a szakember kerül azonosításra a rendszeren belül. A bevitt azonosítót továbbításra kerül külső rendszerekre.

elemz_s4.png

 Témakörhöz kapcsolódó cikkek

Szakember  lista szerkesztése

Szakember hozzáadása, szakember bemutatása

Kiegészítő információk a szakemberről

A szakember által nyújtott szolgáltatások

Szakember hozzárendelése a szolgáltatáshoz

Van még kérdése? Kérelem beküldése

Megjegyzések