Felhasználó hozzáférési jogosultságainak beállítása

A hozzáférési jogosultságok szerkesztése lehetőséget ad a vállalkozás vezetőjének a szakemberei és alkalmazottjai tevékenységének és hozzáférésének kontrollálása. Igy azok csak a vállalkozás tulajdonosának beleegyezésével adhatnak hozzá vagy hívhatnak meg felhasználókat. 

Beállítás

1. Lépj a Beállítások - Felhasználók szakaszban kattints az adott szakemberre majd a Felhasználói jogosultságok szakaszra.

2. Kattints a Mentés gombra.

felhjog.png

Itt minden jogosultságot megadhatsz vagy eltávolíthatsz, valamint engedélyedhez az egyes szakaszok hozzáféréseit. Tekintsd át részletesebben a beállítások jellemzőit, ehhez lépj a szekció nevével ellátott hivatkozásokat és konfiguráld az egyes felhasználók hozzáférési jogait.

Naptár hozzáférési jogosultságok

Bejegyzéshez való hozzáférési jogosultság

Pénzügyekhez való hozzáférési jogosultság

Raktárhoz való hozzáférési jogosultság

Beállítások szakaszhoz való hozzáférési jogosultság

Vendégkönyvhöz való hozzáférési jogosultság

Áttekintés szakaszhoz való hozzáférési jogosultság

Hűségprogramhoz és az Online-bejelentkezéshez való hozzáférési jogosultság

Elemzés szakaszhoz és Tömeges SMS küldéshez való hozzáférési jogosultság

Van még kérdése? Kérelem beküldése

Megjegyzések