Szakember értesítése ha az időpontot a vendég törölte

Beállítás és szerkesztés

Automatikus üzenet, amely a szakember számára kerül kiküldésre azonnal, ahogy a vendég lemondja az időpontfoglalását a yclients.hu fiókján keresztül.

Lépj a Főmenü, Beállítások-Értesítések menüpontba, kattints az Értesítések típusa gombra. Válaszd ki az egyiket a három standard sablon közül, vagy hozz létre sajátot. Végezetül ne felejts el a Mentés gombra kattintani.  

Szvt_r.png

Sablonok

  1. Időpont törölve: %CLIENT_NAME% (%CLIENT_PHONE%); Szolgáltatás: %SERVICE_TITLE%; Szakember: %MASTER_NAME% időpont DATETIME%
  2. Időpont törölve: %CLIENT_NAME% (%CLIENT_PHONE%); Szolgáltatás: %SERVICE_TITLE% időpont %DATETIME%
  3. Időpont törölve: %CLIENT_NAME% (%CLIENT_PHONE%) időpont %DATETIME%

Minden sablonban vannak változók (linkek a látogatás paramétereihez a Naptárba). Ezek helyett a változók helyett automatikusan megadásra kerülnek a bejelentkezés adatai: 

  • %CLIENT_NAME% – vendég neve
  • %SERVICE_TITLE% – egy vagy több szolgáltatás neve
  • %CLIENT_PHONE% – vendég telefonszáma
  • %MASTER_NAME% – szakember neve
  • %DATETIME% – dátum és óra

Például: 

Időpont foglalás törölve: András (362023456789); Szolgáltatás: Férfi hajvágás; Szakember: Márk; Időpont: március 25. 18:00.

Van még kérdése? Kérelem beküldése

Megjegyzések