Adminisztrátor értesítése ha az időpontot a vendég törölte

Beállítás és szerkesztés

Automatikus üzenet, amely az adminisztrátor számára kerül kiküldésre azonnal, ahogy a vendég lemondja az időpontfoglalását a yclients.hu fiókján keresztül.

Lépj a Főmenü, Beállítások-Értesítések menüpontba, kattints az Értesítések típusa gombra. Válaszd ki az egyiket a három standard sablon közül, vagy hozz létre sajátot. Végezetül ne felejts el a Mentés gombra kattintani. 

Admvt_r.png

Sablonok

1. Időpont törölve. Vendég neve: %CLIENT_NAME% (%CLIENT_PHONE%); Szolgáltatás: %SERVICE_TITLE%; Szakember: %MASTER_NAME%; Időpont: %DATETIME%

2. Időpont törölve: %CLIENT_NAME% (%CLIENT_PHONE%); Szakember: %MASTER_NAME%; Időpont: %DATETIME%

3. Időpont törölve. Vendég neve: %CLIENT_NAME% (%CLIENT_PHONE%)

4. Sablon

Minden sablonban vannak változók (linkek a látogatás paramétereihez a Naptárba). Ezek helyett a változók helyett automatikusan megadásra kerülnek a bejelentkezés adatai: 

  • %CLIENT_NAME% – vendég neve
  • %SERVICE_TITLE% – egy vagy több szolgáltatás neve
  • %CLIENT_PHONE% – vendég telefonszáma
  • %MASTER_NAME% – szakember neve
  • %DATETIME% – dátum és óra

Például: 

Időpont foglalás törölve. Vendég neve: András (+362023456789); Szolgáltatás: Férfi hajvágás; Szakember: Márk; Időpont: március 25. 18:00

Van még kérdése? Kérelem beküldése

Megjegyzések