Vendég értesítése az online időpontfoglalás törléséről

Beállítás és szerkesztés

 Automatikus üzenet, amely a a vendég számára kerül elküldésre, amint a bejelentkezés törlésre kerül a naptárból. 

Lépj a Főmenü, Beállítások-Értesítések menüpontba, kattints az Értesítések típusa gombra.  Válaszd ki az egyiket a három standard sablon közül, vagy hozz létre sajátot. Végezetül ne felejts el a Mentés gombra kattintani.  

vit_rl.png

Sablonok

1. Bejelentkezés lemondva. Szolgáltatás: %SERVICE_TITLE%, %POSITION_TITLE%: %MASTER_NAME%, Időpont: %DATETIME%. Bővebben: %LINK%

2. Bejelentkezés lemondva. Szolgáltatás: %SERVICE_TITLE%, Időpont: %DATETIME%. Bővebbenи: %LINK%

3. Bejelentkezés lemondva. Időpont: %DATETIME%. Bővebben: %LINK%

4. Saját sablon

Minden sablonban vannak változók (linkek a látogatás paramétereihez a Naptárba). Ezek helyett a változók helyett automatikusan megadásra kerülnek a bejelentkezés adatai: 

  • %SERVICE_TITLE% – egy vagy több szolgáltatás neve
  • %POSITION_TITLE% – szakember beosztása
  • %MASTER_NAME% – szakember neve
  • %DATETIME% – dátum és óra
  • %LINK% – hivatkozás a bejelentkezés részleteivel

Például: 

Bejelentkezés lemondva. Szolgáltatás: Férfi hajvágás, Borbély: Mihály Időpont : március 25. 18:00. Bővebben [Hivatkozás]

Van még kérdése? Kérelem beküldése

Megjegyzések