Центр поддержки клиентов:
8 (800) 505 04 75
Ссылка на сайт

Google szinkronizáció szakembereknek

Naptár beállítása

Lépj a Beállítások-Szakemberek menüpontba, válaszd ki a Szakembert és lépj az Egyéb beállítások szakaszba. 

Az integráció szakaszban kattints a Google naptár bekapcsolása gombra.  A felugró új ablakban lépj be Google fiókodba

A beállítást követően minden időpont automatikus megjelenítésre kerül a Google naptárban.

Amennyiben a Vendégadatok feltöltése a Google-Naptárba, opciót választod minden vendég adat megjelenítésre a Google naptárban. Ha ez az opció nincs kiválasztva csak a vendég neve kerül megjelenítésre.

integracioojo.png

Naptár kikapcsolása

Lépj a Beállítások - Szakemberek menüpontra, válassz ki egy szakembert, és lépj a Beállítások fülre.

Az Integráció szakaszban kattints a Naptár csatlakoztatva gombra. Majd válaszd a Google Naptár letiltása. A megnyíló új böngészőablakban jelentkezz be Google-fiókba.

integracio2.png

Az összes szakember munkaidő-beosztásának szinkronizálása egy naptárba

Add hozzá ugyanazt a naptárat minden szakemberhez.

Annak érdekében, hogy minden szakember hozzáférjen a Google-naptárban lévő bejelentkezéseihez, válaszd ki a szakember naptárát, és kattints a 3______.png  gombra. A legördülő menüben válaszd a Beállítások és megosztás lehetőséget.

Megosztás adott személyekkel részben kattints a Személyek hozzáadása gombra, add meg az e-mail címet (amely a szakember YCLIENTS adataiban szerepel), kattints a Küldés gombra. A felhasználó megjelenik az általános listában, itt konfigurálhatod a hozzáférési jogokat.

naptarr.png

A beállításoknál ellenőrizd a naptár időzónáját. Ennek meg kell felelnie annak a városnak az időzónájának, ahol a vállalkozás található.

beall00.png

 

Van még kérdése? Kérelem beküldése

Megjegyzések