Центр поддержки клиентов:
8 (800) 505 04 75
Ссылка на сайт

Hálózati felhasználók beállítása

Mi ez és miért van rá szükség?

Felhasználó – a vállalkozás szakembere, aki hozzáféréssel rendelkezik a YCLIENTS rendszeréhez.

YCLIENTS felhasználó lehet a vállalkozás bármelyik szakembere (tulajdonos, szalonvezető, recepciós, szakember, könyvelő stb.). A munkatárs által betöltött munkakör alapján különböző hozzáférési jogosultság állítható be számára. 

A felhasználók egyedi azonosítónak az alábbiak minősülnek: E-mail és Telefonszám.

Beállítás

Új vagy Regisztrált felhasználó meghívásához a hálózati interfészen lépj a  Beállítások - Felhasználók  menüpontra. 

_8c19e5a995973cae1b30cac883194726__ur.png

Fontos

Mindig különbséget kell tenni új és már meglévő felhasználók között.

Új felhasználó – az a felhasználó aki még nem rendelkezik YCLIENTS hozzáféréssel és még soha nem használta az online időpont foglalást. 

Regisztrált felhasználó – az a felhasználó aki már rendelkezik YCLIENTS hozzáféréssel.

Új felhasználó

Beállítások - Felhasználók menüpontban kattints a Felhasználó hozzáadása gombra, a megnyíló új ablakban töltsd ki a szükséges mezőket és kattints a Mentés  gombra. A mező kitöltéséről bővebben itt olvashatsz.

uf_jo.png

Meglévő felhasználó

A Beállítások - Felhasználók menüben kattints a Regisztrált felhasználó meghívása gombra. A mezők kitöltéséről bővebben itt olvashatsz. 

rf_jo.png

Azt követően hogy a felhasználó hozzáadásra vagy meghívásra kerül, állítsd be hozzáférési jogosultságait (lehetőségei a YCLIENTS használatát illetően). A felhasználói jogosultságok eltérhetnek beosztások és kötelezettségek szerint és különböző jogosultsági szinttel rendelkező pályázók számára megjeleníthetőek/elrejthetőek a YCILENTS egyes szakaszai és hozzáférési jogosultság adható/tiltható le egyes funkciókat illetően. A hozzáférési jogosultságok a felhasználás megkönnyítése és a vállalkozás biztonságos működése érdekében lett létrehozva.

 felh_jog.png

Van még kérdése? Kérelem beküldése

Megjegyzések