Hálózat létrehozása

A YCLIENTS lehetőséget biztosít mind egy vállalkozás irányítására, mind üzletegységekből álló hálózat irányítására egyaránt. 

Hálózat létrehozása

1. A hálózat létrehozását megelőzően hozd létre az összes üzletegységet, melyet szeretnéd, hogy az adott hálózathoz tartozzon. 

2. Kattints az üzletegység neve mellett található nyílra és a legördülő ablakban válaszd az Üzletlánc hozzáadása opciót. A YCLIENTS automatikusan átirányít a hálózat kezelésére a hálózati interfész Beállítások - Alapbeállítások  részére. 

3. Add meg a Hálózat nevét.

4. Válaszd ki az Üzletegységeket amelyek az adott hálózatot alkotják: válaszd ki az üzletegységet a listából és kattints a Hozzáadás gombra.

5. Válaszd ki a Legfőbb üzletegységet  és kattints a Mentés  gombra. 

A Legfőbb üzletegység kerül alkalmazásra a következők meghatározására: 

  • A hálózati SMS- üzenetek díjcsomagja 
  • Az elemzések pénzneme 
  • A fő számla amelyről az üzenetküldési díj kerül jóváírásra

_zhoz.png

Hálózatok kezelése

Csoportosíthatod az üzletegységeket kedved szerint, és annyi hálózatot hozhatsz létre, amennyit szeretnél annak érdekében, hogy az elemzéseket különböző szegmensekre bontva végezhesd. 

Minden hálózat a Beállítások - Hálózatok  menüpontban jeleníthető meg, ugyanitt törölheted a hálózatot, vagy állíthatod be a hálózat legfőbb üzletegységét. 

_z-h_l.png

A hálózati vendégek adataihoz való hozzáférési jogosultság

A hálózati vendégek adataihoz való hozzáférési jogosultság a felhasználók munkájának megkönnyítése és a megfelelő adatvédelem miatt lett létrehozva. 

Hozzáférési jogosultságot állíthatsz be a vendégadatokat illetően minden YCLIENTS  felhasználó számára. Ehhez lépj a Beállítások - Felhasználók menüpontra, lépj a Felhasználói jogosultságok menüpontra. A Látogatási ablak szakaszban található a Hozzáférés az üzletlánc vendég adataihoz pont. Jelöld ki a jelölőnégyzetet amennyiben szeretnéd, hogy a felhasználó láthassa a vendégkönyvet. Válaszd ki az üzletegységet amelynek vendégkönyvét a felhasználó megtekintheti. A hozzáférési jogosultság letiltásához távolítsd el a jelölőnégyzetet. 

Bővebben a Bejegyzéshez való hozzáférési jogosultság című cikkünkben olvashatsz.  

HB.png

Van még kérdése? Kérelem beküldése

Megjegyzések